5 jaar ochtendshow

Bron: DtvNieuws.nl
Bron: DtvNieuws.nl

OSS/UDEN – De radioshow Jolwin.nl op MfmBrabant bestaat vijf jaar. Op 9 januari 2017 begon Jolwin Dobbelsteen aan zijn dagelijkse radioprogramma. Daarvoor presenteerde hij sinds augustus 2014 een programma op zaterdag. Dit programma met nieuws, muziek, uitgaans- en filmtips is uitgebouwd naar vijf dagen.

 

Jolwin.nl is met het vijfjarige jubileum een van de weinige dagelijkse programma’s met dezelfde presentator. Ook bij de organisatie Mfm/Dtv is Jolwin Dobbelsteen een van de weinige vaste waarden. Hij zag velen vertrekken naar een andere omroep, krant of de communicatiesector.

Bron: Udens Weekblad
Bron: Udens Weekblad

 

Jolwin Dobbelsteen is al die tijd gebleven, naar eigen zeggen: “Omdat ik het mooiste werk heb en ik me echt geworteld voel in deze regio. En daarbij is de groei van de radiozender al vijf jaar een nieuwe uitdaging.” MfmBrabant groeide van lokale omroep voor Oss uit tot regiozender voor Oss, Bernheze en Uden. “En hopelijk bestrijkt de zender binnenkort de gehele gemeente Maashorst,” aldus Dobbelsteen.

 

 

Bron: MooiBernhezeKrant
Bron: MooiBernhezeKrant

 

 

Ook geniet Jolwin Dobbelsteen van zijn contacten met theater De Lievekamp in Oss, Markant Uden, de Groene Engel in Oss, De Pul in Uden en platenzaak Wil’m in Oss. En daarom hoopt hij dat Jolwin.nl nog jaren door zal gaan. Het zesde jaar gaat hij maandag 10 januari om 9:00 uur in. En buiten de schoolvakanties is hij dan van 9 tot 12 uur te beluisteren via MfmBrabant.

 

 

Felicitaties 5 jaar Jolwin.nl

20220110taartuitsnedeMfm is in de ether te ontvangen via 105.2 fm (Oss en omgeving), 105.6 fm (Bernheze), 106.0 fm (Uden), 107.6 fm (Ravenstein) en 107.9 fm (Lith en omgeving). Ook zit Mfm op de digitale ontvanger van de kabel en telecom providers (KPN, Tele2, T-mobile). Of luister via de Dtv App of website: MfmBrabant.nl.

Play