Laatste WanWeek

Foto: Edgar Dobbelsteen
Foto: Edgar Dobbelsteen

HEESWIJK – Zaterdag 23 februari 2013 is er een einde gekomen aan WanWeek, het wekelijkse actualiteitenmagazine van WanFM. Deze rubriek werd sinds 2 augustus 2009 gemaakt in opdracht van de Bernhezer Omroep Stichting. De laatste uitzending werd zondag 24 februari 2013 tussen twaalf en twee uur ’s middags herhaald.

De live-uitzending op zaterdag kwam vanuit café De Zwaan in Heeswijk-Dinther. Dit café werkte geheel belangeloos mee. Ook dank ik Tonnie van Breugel voor het geluid, Michel van Zuijlen voor de lijnbewaking vanuit de studio, Wilma Pepers voor de opvang van de gasten en mijn gasten voor hun aanwezigheid. Verder dank ik iedereen die lijfelijk en aan de andere kant van de radio aanwezig was. Alle fijne, warme reacties doen me goed. Ik geloof dat dit zoals Mark van de Veerdonk en Jan Boelhouwer hebben gezegd de start van iets nieuws is. Volgens Van de Veerdonk was de laatste uitzending gewoon een excuus om er een keer een talkshow van te maken. Ik hoop dat hij gelijk krijgt.

Een na laatste uur WanWeek

Laaste uur WanWeek

Reacties tijdens de uitzending op het einde van WanWeek
Reacties tijdens de uitzending op het einde van WanWeek

De Bernhezer Omroep Stichting houdt u op de hoogte via WanTXT en WanSite.nl. Uw inbreng blijft daarbij van belang. Boodschappen van rond de 90 woorden zijn vrijwel direct plaatsbaar. Langere bijdrages moeten ingekort worden en maken dus minder kans op plaatsing.Heeft u informatie of nieuws mail dat dan naar redactie@wanfm.nl. U kunt dit mailadres ook gebruiken voor opmerkingen, onderwerpsuggesties of interessante gasten voor de programma’s van Wan FM en Wan TV.

Ik blijf Jolwin Dobbelsteen, en groet u nu voor de laatste keer.  Na vandaag is er geen WanWeek meer. Dank voor uw aandacht, bijdrages en steunbetuigingen.

Bron: De Mooi Bernheze Krant, 27 februari 2013
Bron: De Mooi Bernheze Krant, 27 februari 2013

Met veel liefde en plezier kijk ik terug op de ruim 160 uitzendingen die ik voor WanFM heb mogen maken. Met interesse, bevlogenheid en soms ook plaatsvervangende woede heb ik het nieuws van Bernheze gevolgd. Ik was uw stem tegen de gevestigde orde en bij evenementen uw doorgeefluik via de ether.

Tot slot mijn dank aan de fijne collega’s die ik hier bij WanFM heb gehad. Het was een warm bad waarin ik terecht kwam en ik heb in mijn leven weinig organisaties meegemaakt waarin er zoveel oprechte interesse in je werd getoond, ook als het even wat minder gaat.