Hoor jezelf live op Mfm

mfmliveBERGHEM/OSS – Mfm Brabant, de radiozender van Dtv, komt de komende week naar jou toe. Op drie momenten wordt er live radio gemaakt. Hieraan kun jij meewerken door je te laten interviewen of op locatie een nummer aan te vragen.

Mfm trekt erop uit om verslag te doen van het Hoessenbosch festival op 1 & 2 september in het openluchttheater van Berghem.Vanzelfsprekend komen er dan ook fragmenten voorbij van optredende bands, dj’s & zangers.

Mfm Brabant zendt dinsdag 5 september van 9:00 tot 14:00 uur live uit vanaf de Osse weekmarkt. Het ochtendmagazine Jolwin.nl wordt dan vanaf locatie gemaakt. Daarnaast zijn er straatinterviews en worden in plaats van de commercials de aanbiedingen van de standhouders aangeprezen. Zo wordt Mfm even echt onderdeel van de weekmarkt in het Osse centrum.

Tot slot vindt op zaterdag 9 september de ‘Dag van de Democratie‘ plaats. In samenwerking met het Brabants Dagblad komt Mfm Brabant ook dan vanuit het centrum van Oss. Tussen 11:00 en 16:00 uur wordt elk kwartier stilgestaan bij democratie in de breedste zin. Er zullen straatinterviews zijn, waarbij op jouw inbreng wordt gerekend en er komen ervaringsdeskundigen voorbij. Niet in de laatste plaats hebben de media ook een rol in de democratie. Wat die rol is komt dan eveneens aan bod.