On Stage

Uitgaan is meer dan een kroeg binnenstappen en je vol laten lopen. Je kunt ook ontdekken, bekijken en beleven. Bijna dagelijks besteedt Jolwin.nl aandacht aan muziek, theater en toneel.

logo-Markant-oranjeCindy van Haaren van Markant Uden praat je op dinsdag om 10:45 uur bij over cabaret, muziek & toneel in evenementenzaal & theater Markant Uden.

Markant Uden On Stage

 

20140713groeneengel
In de Groene Engel gebeurt van alles: film, theater, debat en concert. Het zijn verschillende expressievormen, die naast vermaak zorgen voor verdieping en soms ontroering. De tips van de Groene Engel worden op dinsdag (11:15 uur) gebracht door programmeur Marjolein Kooijman.

Groene Engel On Stage

agenda

 

Een selectie van de hoogtepunten van het bloeiende uitgaansleven in de regio komen op woensdag voorbij in Mfm Onstage.

Mfm On Stage 

lievekamplogo18
Het theaterprogramma van De Lievekamp in Oss staat centraal op donderdag. Publiciteitsmedewerker Lidia Janssen belicht de highlights.

Lievekamp On Stage

 

DePul2De vetste concerten, interessantste voorstellingen en beste danstips voor het weekend hoor je op vrijdag. Dan met speciale aandacht voor wat er op het podium van De Pul in Uden staat. Hierover vertelt publiciteitsmedewerker Kay den Teuling.
De Pul On Stage