Popronde 2023 is vertrokken

Sven Ross tijdens de Popronde 2022 in House of Beers. Artiesten spelen op bijzondere plekken.

NIJMEGEN – De 27e Popronde is zaterdag (9 september) van start gegaan in Nijmegen. In die stad is het rondreizende muziekfestival voor aanstormend talent in 1994 ontstaan. Dit jaar doet de Popronde een veertigtal steden en middelgrote plaatsen aan. Er zijn zo’n 100 acts voorgeselecteerd.

Elke plaats maakt hieruit een eigen selectie. De Popronde strijkt op vrijdag 13 oktober voor de tweede keer in Uden neer. Daar treden zo’n 21 artiesten op zeven verschillende locaties op. Eerdere succesvolle deelnemers aan dit talentenfestival waren Blaudzun, Chef’Special, Dotan, EUT, HAEVN, Jeangu Macrooy, Kensington, MEAU, Nona, Racoon, Rondé De Staat, The Vices en Wies.

Ter kennismaking met de geselecteerde deelnemers aan de Popronde in Uden heb ik weer een afspeellijst gemaakt op Deezer. Check ‘m hieronder.

De Popronde wordt op zaterdag 25 november afgesloten in Amsterdam. Natuurlijk word je de komende weken in Jolwin.nl weer opgewarmd voor dit rondreizende muziekcircus, dat overigens naast Uden op 13 oktober, ook Eindhoven op vrijdag 29 september en Den Bosch op vrijdag 6 oktober aandoet.