Tiptracks week 3

Drie nieuwe tracks zijn deze week toegevoegd aan mijn Tiptracks op Deezer. Hiervoor hebben Zara Larsson met Memory Lane, Blanks met Find Myself Again en Banners met The Best View in Liverpool plaatsgemaakt. Al komt Banners ook weer meteen terug samen met Lily Meola en het duet Perfectly Broken. Verder zijn Novastar met Look At You Now en Yaro Mila me Issues nieuw deze week.

Yaro Mila – Issues

Het Amsterdamse feestbeest van middelbare leeftijd Yaro Mila kon je in 2023 leren kennen tijdens de Popronde. Ze maakt naar eigen zeggen avantgarde pop. Met haar kinky looks is ze een opmerkelijke verschijning. Ze wordt omschreven als het zoete van Britney Spears en het zure van het vroegere werk van Lady Gaga. Op het podium gaat Yaro Mila vaak vergezeld van twee danseressen en twee rockmuzikanten. En gezien haar wat extraverte voorkomen is het best voorstelbaar dat ze Issues heeft.

Novastar – Look At You Now

Novastar is het muzikale project van de 52-jarige Joost Zweegers (1/4/71). De in Sittard geboren zanger opereert vanuit België. Tweemaal wist hij door te dringen tot de hitlijst. Dat was met Because en Waiting So Long. Beide singles stammen uit 2008. Zijn doorbraak was aan het einde van het vorige millenium met Wrong. Deze single werd gevolgd door The Best Is Yet to Come en mogelijk gaat dat nog steeds op, want het aanstaande album heeft diezelfde titel. Vooruitlopend hierop is er nu Look At You Now. Novastar treedt op 20 februari op in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Op 16 februari verschijnt zijn opnieuw opgenomen greatesthitscollectie The Best Is Yet to Come.

BANNERS, Lily Meola – Perfectly Broken (duet version)

Perfectly Broken van BANNERS verscheen aanvankelijk al in 2022. De nieuwe versie is een duet met Lily Meola. Deze zangeres is op Hawaii geboren en zong zichzelf in 2022 in beeld tijdens het zeventiende seizoen van America’s Got Talent. Ze eindigde uiteindelijk als derde in de semifinaleweek. Ze werkte in 2013 op twintigjarige leeftijd als eens met countrylegende Willie Nelson. BANNERS is de artiestennaam van Michael Joseph Nelson uit Liverpool. Hem kennen we van Someone to You uit 2017 dat pas in 2020 in de hitlijst terechtkwam, dankzij gebruik op TikTok. Hij heeft dat succes vooralsnog niet weten te evenaren.