Gifter wordt eerste vriend radioshow

gifterDEN BOSCH/OSS – Frontman Danny van der Wielen van Gifter is officieel de eerste muzikale vriend van de radioshow Jolwin.nl op MfmBrabant geworden.

De zanger vertelde dinsdag 31 oktober over de live sessie van Gifter in het Bossche café P79. In deze Middeleeuwse club heeft de band afgelopen zomer de singles ‘Falling Down’ uit 2016 en ‘Speechless’ uit mei 2017 opgenomen. De zanger roemt de speciale akoestiek van P79, dit past prima bij de unieke Giftersound.
Danny van der Wielen (Gifter)

Dankzij de inspanningen van de band Gifter om de radioshow Jolwin.nl op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen en natuurlijk de uitzonderlijke muzikale kwaliteit van de band heeft radio-dj Jolwin Dobbelsteen de band tot ‘vriend van de show’ verklaart. Telkens als Gifter een nieuwtje heeft krijgen ze ‘Air Play’ in Jolwin.nl op MfmBrabant middels een gesprekje en het draaien van hun muziek.

Het radioprogramma Jolwin.nl is op doordeweekse dagen van 9:00 tot 12:00 uur te horen op MfmBrabant. In de ether is Mfm in Bernheze te ontvangen via 105.6 FM, Lith – Den Bosch 107.9 FM, Oss en omgeving 105.2 FM en Ravenstein –Nijmegen 107.9 FM. Via de kabel van Ziggo is Mfm te ontvangen via 87.5 FM analoog en kanaal 916 digitaal. Abonnees van KPN, Telfort en XS4ALL ontvangen MFM via kanaal 387. Verder is MfmBrabant te ontvangen via een livestream en de Dtv-app in de Appstore of via PlayStore.